DIGITALISERING

POLOFilm får en række tilskud til bevarelse af film & lyd historien og kulturen.

Det har været en klar målsætning at kunne servicere og håndtere alle medie typer som bånd, lyd og film, og vi har opbygget mange års erfaringer med alle de opgaver, der skal løses når gammelt og nyere materiale skal genbruges.

Alle opgaver løses – fra simpel digitalisering af bånd og film – til tekstning og lyd oversættelser/synkronisering på de fleste sprog – tilpasning til forskellige modtager medier – og til den specielle opgave som kun skal løses denne ene gang – hurtigt, diskret, fortroligt og  professionelt.

Vi behandler alle kunder og opgaver med stor respekt og alle opgaver løses ud fra behov, budget og aftaler – så ikke alt kan løses godt med standard tankegang.

Vores standard er:

Alle opgaver til tiden

Alle opgaver til den aftalte pris

Alle opgaver løses, så vi også vælges når den næste opgave skal løses

KOPIERING OG DISTRIBUTION
Vi forestår gerne kopiering, produktion og distribution af film og andet – til alle medier – fra egen master eller master vi udarbejder sammen.

Kontakt os gerne
DIGITALISERING OG OVERSPILNING
Vi er idag en af de bedste på markedet til alt indenfor behandling, restaurering og digitalisering af gamle medier og -optagelser og bistår mange arkiver, virksomheder og private i mange lande.

Kontakt os – gamle medier holder ikke