Arkivering af film og gamle optagelser

FLYT OG SAML ORGANISATIONENS GAMLE FILM OG OPTAGELSER I VORES ARKIV – OG UNDGÅ DERMED ALLE EGNE OMKOSTNINGER

EFFEKTIV, BILLIG OG PROFESSIONEL HÅNDTERING AF ALT GAMMELT OGNYT FILM- OG MEDIE MATERIALE.

Håndtering og styring af alle gamle, som nye film og optagelser – POLOFilm tilbyder som de eneste, bl.a. at opbevare alle kundernes optagelser og film – uanset medier, typer og omfang for et meget overskueligt engangsbeløb – og dermed meget lavere omkostninger end ved egen håndtering.

Vi afhenter, katalogiserer og arkiverer forsvarligt på vores filmlager alle fysiske film, spoler, bånd, medier, billeder mv. og den eneste udgift, du får som kunde, er når noget materiale ønskes digitaliseret, klippet sammen til specielle opgaver, mv. Der er kun omkostninger, når der ønskes noget udført i vores studie og på vores udstyr.

Eftersom vi har det hele klart i vores studie, kan alle opgaver startes med det samme, løses hurtigt og meget pris-konkurrencedygtigt i forhold til alle andre. Vores priser kan bestemt konkurrere med de øvrige studier og selskaber på markedet – kontakt os og test selv !

Alt digitaliseret materiale er naturligvis altid tilgængeligt online for jer som kunde. Film materiale som digitaliseres, gemmes som udgangspunkt i ProRes 422 format og kan dermed genbruges af kunden uden nye omkostninger til digitaliseringen. Vi overfører, digitaliserer, klipper og redigerer alle typer medier (fra VCR, VTR 1′, U-matic, Betamax, BetaCam, DVPro, VHS, DV, … og alle bånd og film typer op til 65 mm IMAX film og HD / HDx bånd og film) – samt film-filer, billeder og lyd.

Vores kunder er private og offentlige kunder samt virksomheder. Ingen kunder har de samme behov, mængder til opbevaring eller opgaver der skal løses. Vi stiller ingen krav til størrelse eller omfang.

Vi servicerer kunder og organisationer i hele Norden: Danmark, Sverige, Norge, Grønland, Tyskland, Irland og England

Ring gerne – vi taler meget gerne med vores kunder

.